Рапърът Marso от Мurda boyz, който преди време изпя емблематичния куплет: Крадем повече

...
Рапърът Marso от Мurda boyz, който преди време изпя емблематичния куплет: Крадем повече
Коментари Харесай

Пълен смях! Рапърът Марсо, който изпя, че краде повече от ДПС - кандидат за депутат от партията

Рапърът  Marso  от  Мurda boyz , който преди време изпя емблематичния куплет: „ Крадем повече от Движение за права и свободи “, изненадващо цъфна в кандидат-депутатската листа на Ахмед Доган, видя HotArena.

Присъствието на зовящият се рапър стихоплетец в една от столичните листи на Движение за права и свободи евентуално е резултат от следващ „ резонанс “ на почетния ръководител на партията Ахмед Доган или различен енигматичен за публиката знак, само че освежи очевидно интереса в обществените медии към кандидатурата.

Както се чака от един рапър, песните и клиповете с присъединяване на Марсо постоянно са нецензурни, пее се за опиати. Сега обаче, в амплоато си на кандидат-депутат от Движение за права и свободи, той става преобразяване на мотото „ рестарт на държавността “.

„ Като рап реализатор имам абсурден имидж, който доста хора бъркат с действителността “, сподели Марко в понеделник в предизборно послание.


Любопитно е, че в две остарели песни с негово присъединяване се пее „ лапат повече от Движение за права и свободи “ и „ крадеме повече от Движение за права и свободи “.



Днес нещата за Марсо са разнообразни.


„ Част съм от листата на Движение за права и свободи, партията, даваща път на младите, а аз съм ЗА младите, образовани, въодушевени и способни хора да работят и да се развиват в нашата страна, а не в чужбина. Като подобен моята цел е да пречупа облика на типичния политик. Няма какво да увещавам, няма какво да давам обещание, имам какво да покажа, като един предстоящ татко и аз желая по-добро бъдеще за нашите деца. Затова ви приканвам за рестарт на държавността – гласувайте за мен “, споделя той във видеото, оповестено в понеделник, написа Галерия .

Друг е въпросът, че бърз взор към творчеството му демонстрира, че той не може да бъде охарактеризиран като образец за младите. Единствените тематики, които се засягат в така наречен му творчество, са парите, леките дами и гангстерите. Текстовете на частите са нападателни, преливат от нецензурни думи и грозни послания. Песните му са искрено сексистки, възпяват бързото замогване. мутренското държание и използването на опиати. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР